BeSafe Nosečniški Pas iZi Fix - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BeSafe Nosečniški Pas iZi Fix
45,50 € 65,00 €
Redna cena 65,00 €
-30%

VREDNOST S POPUSTOM

45,50 €

Velja od 22.07.2021 do 31.08.2021

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 600044

  • Priporočljiv od 2. meseca nosečnosti,
  • zagotavlja pravilen položaj pasu v avtomobilu,
  • namestitev s točkami ISOfix na sovoznikov ali zadnji sedež,
  • ima sodoben dizajn in več udobja kot kdaj koli prej,
  • pritrdilni pas, ki drži avtomobilski varnostni pas nizko.
BeSafe pas za nosečnice iZi Fix - en pas = dve življenji

Priporočeno: od 2. meseca nosečnosti
Namestitev: ISOfix in 3-točkovni varnostni pas ali trak za namestitev in 3-točkovni varnostni pas
Testirano v skladu z: ECE R16

BeSafe pas za nosečnice iZi Fix ščiti nosečnico in nerojenega otroka v primeru nesreče in je priporočljiv od 2. meseca nosečnosti. Pas za nosečnice iZi Fix je zasnovan za nadaljnje izboljšanje udobja in lažjo vsakodnevno uporabo.

Nosečnicam zagotavlja varno potovanje in spodbuja uporabo varnostih pasov med nosečnostjo.

BeSafe pas za nosečnice ne posega v osnovne varnostne lastnosti 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, pomaga pa pravilno namestiti stegenski del pasu, tako da vedno ščiti nerojenega otroka. Zaradi vaše varnosti je BeSafe pas za nosečnice preizkušen v trku.

Povečana varnost za nerojenega otroka
Pas za nosečnice ohranja varnostni pas avtomobila v pravilnem položaju ne telesu, tako da je mati pravilno pripeta, stegenski pas pa hkrati oddaljen od trebuha in nerojenega otroka. V primeru trka naletna teža odrasle osebe tehta 3 do 5 ton. Otrok je nameščen spredaj v trebuhu in je tako izpostavljen velikim obremenitvam. Da bi otroka zaščitil pred poškodbami avtomobilskih varnostih pasov, BeSafe pas za nosečnice zato pas postavi pred trebuh in otroka ter čez boke.

Povečano udobje in uporabnost
BeSafe pas za nosečnice iZi Fix poleg zaščite nerojenega otroka povečuje tudi udobje bodoče mame z zmanjšanjem neprijetnega pritiska na trebuh in mehur med potovanjem. Izboljšana mednožna sponka, skozi katero je pas vstavljen, zagotavlja, da je varnostni pas pod trebuhom, kar nosečnici omogoča nagibanje naprej in enostavno vsakodnevno uporabo.

Uporablja se lahko na skoraj vseh sedežih v avtomobilu
Pas za nosečnice BeSafe iZi Fix se lahko enostavno namesti na skoraj vsak sedež v avtomobilu. Pas se lahko pritrdi na priključke ISOfix na sedežih aoi namesti s priloženim trakom.

Namestitev s trakom in 3-točkovnim varnostnim pasom: Pas za nosečnice iZi Fix se lahko uporablja na sprednjem sedežu, nameščen s priloženim nastavitvenim pasom. Preprosta zaponka omogoča enostavno premikanje pasu z enega sedeža na drugega.

Namestitev s priključki ISOfix in 3-točkovnim varnostnim pasom: Kliknite na ISOfix pritrdilne točke v avtomobilu in pas za nosečnice je pripravljen za uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015