BeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix 100-135cm i-Size - Sea Zelena - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix 100-135cm i-Size - Sea Zelena
REDNA CENA
349,00 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 727105

Barve

BeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100 -150 cm) - Burgundy MelangeBeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix 100-135cm i-Size - Metalic SivaBeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100-150cm) - BlackBeSafe Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix 100-150cm i-Size - Black Cab

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Primeren od 4. do 12. leta starosti,
 • skupina: 2,3 ali 15-36 kg,
 • prilagoditev višine; raste z otrokom,
 • namestitev: avtomobilski varnostni pas,
 • skladno z novimi predpisi UN R129-02,
 • zaklenjen položaj za namestitev ISOfix,
 • zaščita pred bočnim udarcem (SIP +),
 • vodilo za ramena in bok - za pravilno pozicijo,
 • teža avtosedeža: 7 kg,
 • dimenzije (cm): 42g x 52š x 64v,
 • višina v najvišji poziciji: 82 cm,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
BeSafe predstavlja prvi avtosedež za starejše otroke na trgu, ki v celoti ustreza novim standardom za otroške avtosedeže UN R129-02. Novi BeSafe avtosedež iZi Flex FIX i-Size zagotavlja bistveno višjo raven prometne varnosti in zaščite za telo in glavo otroka. Avtomobilski sedež je osvojil prestižno nagrado “Kind + Jugend Innovation Award” v kategoriji “Svet otrok na potovanju”.

Vrhunska varnost

Za zagotovitev maksimalne zaščite za otroka je BeSafe Flex FIX i-Size opremljen z inovativnimi troslojnimi modularnimi sistemi z zaščito pred bočnim udarcem. Dodatno zaščito SIP + lahko po potrebi odstranite (in brez dodatne zaščite je sedež odobren v skladu z najnovejšimi predpisi), zlasti če so trije sedeži v eni vrsti, na zadnji klopi avtomobila. Naslon za glavo v obliki črke V zagotavlja udoben položaj in zagotavlja podporo pri spanju, pri čemer otrokom nudi širok razgled iz avtomobila. Avtosedež nima nepotrebna vodila varnostnega pasu kar zagotavlja pravilen potek varnostnega pasu, pri čemer se zmanjša napačna uporaba in poveča varnost. Nova mednožna sponka, ki je navdihnjena BeSafe pasom za nosečnice, ohranja varnostni pas v optimalnem položaju na otroških bokih ter povečati varnost in udobje.

Edinstvena fleksibilnost prostora

Višino avtosedeža je mogoče enostavno prilagoditi od 100 do 150 cm, kar je možno storiti na obeh straneh sedeža, medtem ko otrok sedi v njem.Možnost odstranitve dodatne stranske zaščite (SIP +) omogoča namestitev 3 avtosedeža ali 3 osebe na zadnji klopi avtomobila.

Maksimalno udobje za otroka in praktičnost za starše

BeSafe iZi Flex FIX je zasnovan tako da otroku zagotavlja maksimalno udobje z naslonjalom, ki raste z otrokom in ima možnost namestitve v položaj za spanje. Praktično uporabo staršem zagotavljajo: enostavno pripenjanje otroka v sedež, preprosta namestitev in modularnost avtosedeža s naslonjalom ki se prilagaja različnim vrstam avtomobilskih sedežev in prostorih različnih velikosti.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015