BeSafe Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Combi X4 Isofix (0-18 kg) - Sunset Rdeča - Baby Center spletna trgovina
0
BeSafe Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Combi X4 Isofix (0-18 kg) - Sunset Rdeča
549,00 €
REDNA CENA
549,00 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 10 do 15 delovnih dni

Šifra (SKU): 605913

Barve

BeSafe Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Combi X4 Isofix (0-18 kg) - Sunset Rdeča

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Primeren je od 0-18,
 • 0-18 kg kot vzvratni avtosedež,
 • 9-18 kg kot naprej obrnjen sedež,
 • testiran je po standarduECE R44-04,
 • obojestranska EPS bočna zaščita (SIP) za področje glave in vratu,
 • enostavno prilagodljiv vzglavnik in 5-točkovni varnostni pas,
 • magneti za varnostni pas omogočajo lažje pripenjanje otroka,
 • naklon sedeža prilagodljiv v 4 položaje,
 • integrirana podporna noga,
 • sedežna prevleka je snemljiva in pralna v pralnem stroju (max 30°),
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
BeSafe priporoča, da otroci ostanejo čim dlje obrnjeni nasprotno od smeri vožnje, po možnosti do 4. leta starosti. Avtosedeži obrnjeni v nasprotno smer vožnje so 5-krat varnejši kot sedeži obrnjeni v smeri vožnje v tej starostni skupini. iZi Combi X4 ISOfix je možno postaviti bližje naslonu sedeža, kar zagotovi dodatnih 10 cm prostora za noge. Drsni ISOfix ročaji omogočajo preprosto prilagoditev avtosedeža kako otrok raste in povečajo prostor za noge, ko je avtosedež obrnjen nazaj. Avtosedež je možno nastaviti tudi v smeri vožnje.

iZi Combi X4 ISOfix je opremljen s 5 točkovnim varnostnim pasom in z magneti, ki držijo varnostne pasove ob strani sedeža za lažjo namestitev otroka. Avtosedež omogoča enostavno namestitev in prilaganje, otroku pa zagotavlja odlično udobje in odlične položaje v spanju. iZi Combi X4 ISOfix sedaj vključuje edinstveno in inovativno BeSafe stransko zaščito pred udarci SIP + (Side Impact Protection +), ki vašemu otroku zagotavlja dodatno zaščito in varnost.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015