Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

BeSafe Avtosedež Izi Kid X2 i-size - Lava

Redna cena
595,00
Vrednost s popustom
505,75
Velja 24.11.2017 - 24.11.2017
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Skupina 0+/1,
  • višina: 61 – 105 cm v nasprotno smeri vožnje,
  • enostavna namestitev z ISOfix-om in signalniki ki pokažejo, ko je avtosedež pravilno pritrjen, kar zmanjšuje tveganje za nepravilno uporabo,
  • dodatna zaščita za bočni trk z SIP + (Side Protection Impact)
  • naslon za glavo je mogoče enostavno prilagoditi z eno roko, kar zagotavlja, dasedež raste z otrokom,
  • patentiran sprednji opornik, ki mehansko zaklene sedež v avtu in zagotavlja izjemno močno vpetje,
  • vstavek za novorojenčka že vključen,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
ZMAGOVALEC TESTA!
BeSafe iZi Kid X2 i-Size je zmagovalec preiskusa v skupini 1-4 let v 2016 ADAC / Stiftung Warentest obsežnega testa otroških avtomobilskih sedežev. Na parametru varnosti prejela izjemen 1.1 rezultat, najboljši rezultat doslej med 66 sedeži, preskušenih v tej skupini.


Nastavljive ISOFIX roke vam omogočajo, da se starš lahko odloči, koliko prostora sedež mora imeti v avtu. Ta funkcija zagotavlja tudi, da lahko prostor za noge dojenčka postala večji, ko otrok raste. Na ta način lahko otrok potuje nazaj obrnjen vsaj do starosti štirih let, kot tudi priporoča BESAFE.


To je posodobljena različica njegovega predhodnika, iZi Kid X1 i-Size. Razlika je nova inovativna rešitev SIP + (Side Protection Impact +). To je nova edinstvena zaščita stranski učinek, ki zagotavlja, da otrok prejeme najvišjo možno zaščito v primeru bočnega trka.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.