Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

BC Baby Otroška hojica - zelena

Redna cena
44,99
Artikla ni na zalogi
  • Z igrali,
  • nastavljiva v 3 višine,
  • do 12 kg,
  • varovala,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
 LEMI hojica z zabavnim igralom je nastavljiva v 3 višine in je primerna za malčke, ki že samostojno sedijo in do teže 12 kg.
Hojica je izdelana v skladu z evropskim standardom EN1273, ki vključuje:6 zaustavljalcev, ki omogočajo postanek na začetku stopnic ali katero koli večjo neravnino,ki lahko izzove prevrnitev ,zadnji koleščki so fiksni, sprednji se rotirajo. Otroku ni dovoljeno potiskanje z nogami v katero koli smer, gibanje mora sinhronizirati, tako da razvija svojo koordinacijo in hitreje shodi.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.