Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Barbie Fashionista - set

  • Barbie Fashionista,
  • set vsebuje: Barbie v modnem oblačilu; dodatna obleka/zgornji in spodnji del posamezno; unikatni dodatki za popolno dopolnitev modnega izgleda,/li>
  • v opombe naročila napišete željeno Barbie,
  • za starost od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vsaka Barbie Fashionista ima svoj stil - od kulskega dnevnega do drznega in elegantnega večernega stila. Z novimi oblačili, čeveljci in dodatki je možnosti za ustvarjanje novih izvirnih stilov neomejeno. Barbie je oblečena v moderno oblačilo v njenem prepoznavnem stilu v drznih odnih barvah. Set vsebuje: Barbie v modnem oblačilu; dodatna obleka/zgornji in spodnji del posamezno; unikatni dodatki za popolno dopolnitev modnega izgleda. Preizkušaj različne stile in kombinacije. Primerno za otroke od 3 leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.