Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Začetni komplet za novorojenčke – SCD371/00

Redna cena
33,99
Vrednost s popustom
23,79
Velja do odprodaje zalog
  • 2x 125 ml steklenička/cucelj 1 luknja,
  • 2x 260ml steklenička/cucelj 2 luknji,
  • tolažilna duda 0-6 m,
  • krtačka za čiščenje stekleničk in cucljev,
  • BPA free.
Pomaga pomiriti vašega malčka, še zlasti ponoči. KLINIČNO DOKAZANO: Klinično dokazano zmanjšuje trebušne krčke. Nemirno in razdraženo vedenje, poznano kot sitnost je daleč najbolj poznano kot izražanje malčka z jokom. Klinične raziskave so pokazale, da AVENT-ova steklenička pomembno zmanjšuje trebušne krče in vznemirjenost. Vznemirjenost se zmanjša zlasti ponoči.

Dva tedna stari dojenčki, ki se hranijo po AVENT steklenički, kažejo veliko manj težav s trebušnimi krči, kot dojenčki, ki se hranijo po drugih stekleničkah. Med hranjenjem dojenčka se enkratni obrobni sistem, z vdelanim enosmernim ventilčkom na spodnjem delu cuclja upogiba, da zrak neovirano doteka v stekleničko namesto v malčkov trebušček. Malček naravno nadzoruje pretok mleka podobno kot pri dojenju.

Pakiranje vsebuje:
  • 2x 125ml steklenička/cucelj 1 luknja,
  • 2x 260ml steklenička/cucelj 2 luknji,
  • tolažilno dudo za dojenčke 0-6 mesecev,
  • krtačko za čiščenje stekleničk in cucljev.
Izdelek je izdelan iz PP (polipropilena) - brez BPA (0% Bisfenol A). Stekleničko lahko kombinirate s cuclji različnih pretokov ter drugimi nastavki (mehki ali trdi ustnik, ročaji). Na stekleničko vedno namestite vlažen cucelj.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.