Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Začetni komplet za novorojenčke - SCD 371/00

  • 2x 125 ml steklenička/cucelj 1 luknja,
  • 2x 260ml steklenička/cucelj 2 luknji,
  • tolažilna duda 0-6 m,
  • krtačka za čiščenje stekleničk in cucljev,
  • BPA free.
Pomaga pomiriti vašega malčka, še zlasti ponoči. KLINIČNO DOKAZANO: Klinično dokazano zmanjšuje trebušne krčke. Nemirno in razdraženo vedenje, poznano kot sitnost je daleč najbolj poznano kot izražanje malčka z jokom. Klinične raziskave so pokazale, da AVENT-ova steklenička pomembno zmanjšuje trebušne krče in vznemirjenost. Vznemirjenost se zmanjša zlasti ponoči.

Dva tedna stari dojenčki, ki se hranijo po AVENT steklenički, kažejo veliko manj težav s trebušnimi krči, kot dojenčki, ki se hranijo po drugih stekleničkah. Med hranjenjem dojenčka se enkratni obrobni sistem, z vdelanim enosmernim ventilčkom na spodnjem delu cuclja upogiba, da zrak neovirano doteka v stekleničko namesto v malčkov trebušček. Malček naravno nadzoruje pretok mleka podobno kot pri dojenju.

Pakiranje vsebuje:
- 2x 125ml steklenička/cucelj 1 luknja,
- 2x 260ml steklenička/cucelj 2 luknji,
- tolažilno dudo za dojenčke 0-6 mesecev,
- krtačko za čiščenje stekleničk in cucljev.

Izdelek je izdelan iz PP (polipropilena) - brez BPA (0% Bisfenol A). Stekleničko lahko kombinirate s cuclji različnih pretokov ter drugimi nastavki (mehki ali trdi ustnik, ročaji). Na stekleničko vedno namestite vlažen cucelj.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
Blagovna znamka Avent
Model 50232
Teža (kg) 0,5
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.