Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Ustnik za lonček – črn – SCF252/01

  • Za občutljive dlesni,
  • prehod z dojenja ali stekleničke na lonček,
  • nepropustni ventilček,
  • brez polivanja.
Mehki ustniki Avent so zasnovani za občutljive dlesni in omogočajo preprost prehod z dojenja ali stekleničke na lonček za pitje. Vsebujejo patentiran nepropusten ventilček, ki omogoča enostavno zamenjavo in pitje v majhnih požirkih, brez polivanja.

Nagnjen ustnik olajša nagib glavice
Nagnjen ustnik je oblikovan tako, da malčkom olajša prve požirke, saj jim glavice ni treba pretirano nagniti nazaj.

Lonček je izdelan iz materiala brez bisfenola A
Lonček Philips Avent je izdelan iz materiala brez bisfenola A.

Brez polivanja. Mame so potrdile
Nič več polivanja. Nov ventilček z vloženim patentom zagotavlja, da tekočina izteka samo, ko otrok pije iz lončka.

Izmenljivo s cucljem Natural
Mehki ustniki za pitje brez polivanja so izmenljivi s cuclji Natural. To vam omogoča prilagodljivost pri prehodu s stekleničke na lonček, ko je vaš otrok na to pripravljen.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.