Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Toplotne blazinice 2 v 1 – SCF258/02

Redna cena
18,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
Ljubljana BTC
  • Stimulirajo pretok mleka,
  • pomirjajo občutljivost,
  • uporaba s priloženim ovojem iz blaga,
  • razvili strokovnjaki za dojenje.
Stimulirajo pretok mleka in pomirjajo občutljive dojke. Udobne toplotne blazinice pomirijo občutljive dojke in olajšajo dojenje za vas in vašega malčka. Toplotna uporaba: stimulacija pretoka mleka pred dojenjem. Rahlo navlažite ovoj iz blaga, saj topla vlaga zagotavlja prijeten dotik in pomaga pri stimulaciji mleka. Toplotni blazinici potopite v vročo vodo za 10 minut. Hladna uporaba: blaženje vnetih ali napetih prsi. Postavite v hladilnik ali zamrzovalnik. Vedno uporabite s priloženim ovojem iz blaga. Vključuje - mehak ovoj iz blaga za nežen občutek na koži. Razvite v sodelovanju s strokovnjaki za dojenje.

Hladna uporaba – blaženje vnetih ali prenapetih prsi
Za blaženje vnetih ali prenapetih prsi. Hranite v hladilniku ali zamrzovalniku. Vedno uporabljajte z zaščitnimi oblogami.

Pri razvoju je sodelovala strokovnjakinja za dojenje
Pri razvoju je sodelovala babica in svetovalka za dojenčke Vicky Scott, ki že 15 let pomaga doječim mamicam.

Vključuje mehke zaščitne obloge
Za večje udobje za kožo

Topla uporaba – spodbujanje pretoka mleka pred dojenjem
Za spodbujanje pretoka mleka pred dojenjem. Zaščitne obloge rahlo zmočite, saj vlaga nudi dodatno udobje in spodbuja pretok mleka. Blazinico 10 minut segrevajte v vroči vodi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.