Avent SCD841/26 varuška - video - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Avent SCD841/26 varuška - video
219,99 €
REDNA CENA
219,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 819939

  • Video varuška SCD841/26,
  • zasebno in varno (A-FHSS),
  • 8,9 cm barvni zaslon,
  • 2-hkratna povečava,
  • uspavanke, nočna lučka in temperatura,
  • doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov, doseg na prostem do 300 metrov,
  • talk back in vibracijski način,
  • vklopite način ECO, da zmanjšate porabo energije.
Philips Avent SCD841 vam vedno omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 3,5-palčnem LCD-zaslonu.

Zasebna in varna povezava Zasebna in varna povezava s prilagodljivo tehnologijo FHSS 8,9 cm zaslon visoke ločljivosti s kristalno jasno nočno sliko. Svojega otroka boste vedno slišali s kristalno čistim zvokom. Energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave.

Svoboda, prilagodljivost, udobje in tolaženje. Doseg do 300 metrov. Dolg čas delovanja za nočno spremljanje Pomirjujoča nočna lučka in uspavanke pomirijo malčka. Oddaljeno se pogovarjajte z dojenčkom. Vibracijski način za tišja opozorila Izberite najboljšo stopnjo zvoka za vašo okolico. Zanesljivost in pomirjenost Z LED-opozorili ste lahko prepričani, da je povezava vzpostavljena. Nadzorujte temperaturo v otroški sobi.

Edinstveno združevanje slušalke za popolnoma zasebno in varno povezavo z otrokom. Nova prilagodljiva tehnologija FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) zagotavlja najnižjo stopnjo motenj. Otroka podnevi in ponoči opazujte s kristalno jasno infrardečo nočno sliko, ki se v temi samodejno vklopi. Otroka med spanjem opazujte na zelo velikem 8,9 cm barvnem zaslonu visoke ločljivosti. Z 2-kratno digitalno povečavo in obračanjem vedno vidite, kaj otrok počne. Vklopite način ECO, da zmanjšate porabo energije, kadar je v otroški sobi vse mirno. Edinstveni indikator povezave hkrati označuje, da ste povezani z otrokom. V načinu ECO je prenos zvoka/slike izklopljen, enoti pa se povežeta samo, ko se otrok oglasi. Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*, doseg na prostem do 300 metrov*.

Nemirnega dojenčka ne pomiri nič bolj kot nežna uspavanka. Iz katerega koli prostora svojega doma lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in vklopite nočno lučko, da otroku pomagate, da bo brez truda in hitro zaspal. Prilagodite nastavitve opozorila, da vas starševska enota opozarja s tihim in nežnim vibriranjem. Včasih otrok potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z otrokom iz vsakega prostora v vašem domu.

Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vam omogoča, da spremljate temperaturo v otroški sobi. Dojenček ne more nadzorovati svoje telesne temperature tako dobro kot vi, zato ga že najmanjša temperaturna sprememba lahko vznemiri. Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vas bo s pomočjo digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma opozoril na vsako spremembo temperature v otroški sobi.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.