Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Prsna črpalka enojna električna - premium - SCF301/02

Redna cena
149,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
134,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Ljubljana Rudnik
Ljubljana Nama
  • Pririočna in udobna črpalka,
  • vključuje eno stekleničko 120 ml,
  • 4 načini črpanja,
  • lahkotna zasnova,
  • učinkovito črpanje,
  • deluje na baterije (4 x 1,5V AA) ali omrežno napajanje.
Izbirate lahko med štirimi načini spodbujanja in štirimi nastavitvami črpanja, da bo vsako črpanje udobno in prilagojeno vašim potrebam. Z lahko in kompaktno zasnovo je tudi črpanje na poti hitro in enostavno.
  • Priročnost in udobje za učinkovito črpanje,
  • vključuje eno stekleničko (4 oz/120 ml),
  • 4 načini spodbujanja × 4 načini črpanja za optimalno črpanje,
Pomembno je, da vam je pri črpanju udobno, vendar pa vsaka mati udobje dojema drugače. Pri tej prsni črpalki lahko izbirate med 4 načini spodbujanja in 4 nastavitvami črpanja. Tako bo vsako črpanje učinkovito in udobno.

Enostavne nastavitve, ki jih nastavite in nanje pozabite
Matere imajo dovolj skrbi brez pomnjenja svojih idealnih nastavitev, zato to opravimo mi namesto vas. Vaše priljubljene nastavitve se shranijo, zato ste pripravljeni na črpanje že s pritiskom gumba. Potrebujete med črpanjem premor? Enostavno pritisnite gumb za začasno zaustavitev in črpanje obnovite z gumbom za nadaljevanje. Tako preprosto je.

Deluje na baterije in omrežno napajanje
Izdelek deluje na omrežno napajanje. Za dodatno mobilnost lahko vstavite baterije in starševsko enoto uporabljate brezžično. Vstavite lahko štiri 1,5 V baterije AA za enkratno uporabo ali štiri 1,2 V akumulatorske baterije AA.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.