Avent Otroška steklenička Natural - 60 ml - SCF039/17 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Avent Otroška steklenička Natural - 60 ml - SCF039/17
Redna cena 6,99 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

6,29 €

Velja od 27.10.2021 do 27.10.2021

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 819929

  • Cucelj za prvi pretok,
  • za starost 0m,
  • steklenička 60 ml,
  • naraven oprijem.
Naša steklenička Natural z izjemno mehkim cucljem še natančneje posnema dojko. Širok cucelj v obliki dojke s prožno spiralno obliko in obliko udobnih cvetnih listov omogoča naraven oprijem ter enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja po steklenički.
  • Naraven oprijem otroka,
  • steklenička 60 ml,
  • cucelj za prvi pretok,
  • za starost 0 m,
Širok cucelj v obliki prsne bradavice za naraven oprijem
Široki cucelj v obliki dojke spodbuja naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, in omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja s stekleničko.

Izjemno mehak cucelj, zasnovan, da posnema občutek dojke
Cucelj ima izjemno mehko teksturo, ki je zasnovana, da posnema občutek dojke.

Prožna spiralna oblika v kombinaciji z udobno obliko cvetnih listov
Prožna spiralna oblika v kombinaciji z našo edinstveno udobno obliko cvetnih listov, ki ustvarijo prožen cucelj za naravnejše hranjenje brez sesedanja cuclja.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.