Avent SCF870/22 mešalnik in soparnik 2v1 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Avent SCF870/22 mešalnik in soparnik 2v1
139,99 €
REDNA CENA
139,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 14790

  • Kuhanje na sopari,
  • enostavna in hitra priprava zdravih in okusnih obrokov,
  • priložena knjiga receptov,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
S Philipsovim aparatom za pripravo zdrave otroške hrane 2-v-1 lahko enostavno pripravite zdravo domačo hrano za svojega malčka. Najprej v pari skuhajte sadje, zelenjavo, ribe ali meso, nato snemite posodo, jo obrnite in zmešajte vsebino, tako vam hrane ne bo treba prenašati.

Edinstveni način kuhanja v pari za zdrave obroke
S paro lahko skuhamo zdrave obroke. Naša edinstvena tehnologija omogoča kroženje pare navzgor, zato so vse sestavine enakomerno skuhane in niso prekuhane. To ohranja okus in teksturo hrane ter tekočin iz sestavin.

Od kuhanja v pari do mešanja – vse v eni priročni posodi
Ena sama posoda vam nudi vse, kar potrebujete za pripravo hranljive otroške hrane. Ko sestavine skuhate v pari, morate posodo samo še obrniti, da se zaskoči, in nato lahko vsebino zmešate do želene gostote.

Od pasirane hrane do hrane v kosih – za vse korake privajanja
Aparat za pripravo raznolike zdrave otroške hrane 2-v-1 je z vami na vsakem koraku privajanja in hranjenja, od posebej fino zmešanega sadja in zelenjave do kombiniranja sestavin in nato še pripravljanja hrane z večjimi kosi.

Majhen podstavek zavzame malo prostora v kuhinji
Aparat za pripravo otroške hrane zavzame le malo prostora v kuhinji, na kuhinjskem pultu ali v kuhinjski omarici.

Opozorilo s piskom
Ni vam treba čakati ali opazovati. Poseben pisk vas bo opozoril, da je hrana kuhana do popolnosti. Nato morate posodo samo še obrniti in zmešati vsebino ter hrano postreči ali shraniti.

Garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.