Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Mešalnik in soparnik 2v1 SCF 870/22

  • Kuhanje na sopari,
  • enostavna in hitra priprava zdravih in okusnih obrokov,
  • priložena knjiga receptov,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Soparnik in mešalnik Philips Avent - dvoje v enem - je odličen za pripravo zdravega in hranljivega obroka za vašega malčka. Priprava jedi je tako preprosta, da se je lahko lotijo tudi najbolj neizkušeni kuharji. Izbrane sestavine narežite, skuhajte s pomočjo pare, obrnite posodo, s pritiskom na gumb skuhano hrano še zmešajte in servirajte!

Pripravljen obrok zaradi kuhanja na sopari ohrani večino vitaminov, hranljivih snovi in naraven okus sestavin. Soparnik in mešalnik je primeren za pripravljanje kašic in grobo mlete hrane iz različnih vrst sadja, zelenjave in tudi mesa ter rib. Aparat ima priloženo knjigo receptov, polno idej za okusne jedi.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.