Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Lonček s silikonskim ustnikom SCF747/04 260 ml - 12m+ - zelen

  • Lonček s silikonskim ustnikom,
  • za pitje brez polivanja,
  • 260 ml,
  • za 12m+,
  • zelene barve.
Lonček za pitje Philips Avent brez bisfenola (BPA) se ponaša z mehkim silikonskim ustnikom, ki zagotavlja pitje brez polivanja. Skupaj z mehkimi ročaji vašemu malčku omogoča, da se nauči piti povsem samostojno. Enostavno za vašega otroka, pripravno za vas.

Nagnjen ustnik olajša nagib glavice
Nagnjen ustnik je oblikovan tako, da malčkom olajša prve požirke, saj jim glavice ni treba pretirano nagniti nazaj.

Mehki ročaji za samostojno pitje, ki se prilegajo drobnim otrokovim ročicam
Ročaji so oblikovani tako, da malček lonček lahko samostojno drži in pije iz njega. Ročaji omogočajo enostaven oprijem in so prevlečeni z gumo, da ne drsijo iz majhnih rok.

Lonček je izdelan iz materiala brez bisfenola A
Lonček Philips Avent je izdelan iz materiala brez bisfenola A.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.