Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Lonček GrownUp- 260 ml - roza ali rdeč – SCF782/20

  • 260 ml,
  • za 12 m+,
  • brez polivanja,
  • v 2 različnih barvah - roza in rdeča,
  • izbrano barvo zapišite v opombe naročila.
Olajšajte svojemu malčku prehod na pitje iz odprtih kozarcev, brez polivanja. Tehnologija aktiviranja z usnicami omogoča, da tekočina teče iz lončka le, ko otrok usta prisloni ob rob lončka.

Pitje po celotnem robu v krogu 360° kot pri klasičnem odprtem kozarcu - Lonček brez ustnika omogoča pitje v krogu 360° po celotnem robu, tako kot pri kozarcu za odrasle.

Poskrbi za zdrav razvoj ustne votline - Oblika lončka brez ustnika omogoča zdravo rast zob.

Tehnologija aktiviranja z ustnicami - Lonček brez ustnika ima edinstven ventil, ki se aktivira z ustnicami, tako da tekočina teče iz lončka le, ko otrok usta prisloni ob rob lončka. Med požirki se ventil samodejno zapre, tako da vam ni treba skrbeti glede polivanja in umazanije.

Ročaja malčku omogočata oprijem/držanje lončka - Lonček ima vgrajena ročaja, ki malčku omogočata, da ga drži za posodo ali za ročaja za enostaven oprijem.Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.