Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent steklenička z ročaji 150 ml – SCF251/00

  • Prehod s stekleničke na lonček,
  • za starost 4 m+
  • samostojno držanje stekleničke,
  • zamenjava cuclja in ustnika.
Komplet pomaga vašemu otroku, da z lahkoto preide s stekleničke na svoj prvi lonček. S pomočjo mehkih ročajev bo vaš otrok lahko samostojno držal stekleničko. Kasneje lahko cucelj zamenjate z ustnikom za lončke - za malčkov prvi poskus uporabe lončka.

Edinstveni cvetni listi za mehak in prožen cucelj brez sesedanja
Oblika cvetnih listov v cuclju povečuje mehkobo in prožnost ter preprečuje, da bi se cucelj sesedel. To zagotavlja udobnejše in prijetnejše hranjenje.

Napreden sistem proti trebušnim krčem z dvema ventilčkoma
Inovativna zasnova z dvema ventilčkoma preprečuje trebušne krče in omogoča večje udobje, saj zrak doteka v stekleničko in ne v otrokov trebušček.

Lonček je izdelan iz materiala brez bisfenola A
Lonček Philips Avent je izdelan iz materiala brez bisfenola A.

Mehki ročaji za samostojno pitje, ki se prilegajo drobnim otrokovim ročicam
Ročaji so oblikovani tako, da malček lonček lahko samostojno drži in pije iz njega. Poleg tega, da ročaji omogočajo enostaven oprijem, so zasnovani tudi tako, da ne drsijo iz majhnih rok.

Združljivo s stekleničkami Philips Avent Natural in Classic+
Novi lonček Philips Avent je združljiv s stekleničkami Philips Avent Natural in Classic+ (razen steklene stekleničke) ter vsemi drugimi lončki Philips Avent (razen lončka za pitje Natural).

Izmenljivo s cucljem Natural
Mehki ustniki za pitje brez polivanja so izmenljivi s cuclji Natural. To vam omogoča prilagodljivost pri prehodu s stekleničke na lonček, ko je vaš otrok na to pripravljen.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.