Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Elektronska varuška Grow – SCD860/52

Redna cena
219,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
197,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
 • Elektronska varuška Grow,
 • deluje v vseh razpoložljivih omrežjih (3G, 4G, Wi-Fi),
 • omogoča optimalno povezavo z otrokom,
 • samodejna prilagoditev kakovosti zvoka in slike,
 • aplikacija podpira do 10 kamer,
 • vsako kamero lahko hkrati spremljajo največ 3 gledalci,
 • vrhunska kakovost zvoka in slike do 720p HD,
 • dnevni in nočni vid,
 • podnevi snema barvno sliko, ponoči pa v infrardeči črno-beli barvi,
 • predvaja 10 pomirjujočih uspavank,
 • večbarvna nočna lučka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
S pametno otroško varuško lahko vi in vaši najdražji bdite nad malčkom, kjerkoli ste. Aplikacija samodejno preklaplja med omrežji ter optimira kakovost zvoka in slike na najboljšo povezavo z otrokom.

Deluje v vseh omrežjih za optimalno povezavo
Pametna otroška varuška Philips Avent s tehnologijo SafeConnect deluje v vseh razpoložljivih omrežjih (3G, 4G, Wi-Fi). Aplikacija samodejno uskladi pasovno širino in vam omogoča optimalno povezavo z otrokom. Ko se kakovost internetne povezave zniža, aplikacija samodejno prilagodi kakovost zvoka in slike, da lahko še naprej bdite nad malčkom. Če se internetna povezava prekine, jo otroška varuška poskuša znova vzpostaviti in vas obvesti, če povezave ni mogoče ponovno vzpostaviti.

Podpira več kamer/gledalcev, zato lahko povabite najbližje
Povezava je popolnoma varna in zasebna. K gledanju lahko povabite tudi najbližje, kjerkoli ste ali so. Uporabljate lahko do 10 računov in način zasebnosti, zato se sami odločite, če in kdaj želite spremljanje omogočiti tudi drugim. Aplikacija podpira do 10 kamer, vsako pa hkrati lahko spremljajo največ 3 gledalci.

Kakovost nadzora je odvisna od povezave Wi-Fi
Otroška varuška in aplikacija morata imeti vzpostavljeno internetno povezavo. Otroška varuška jo vzpostavi prek povezave Wi-Fi, zato je njeno delovanje odvisno od kakovosti povezave Wi-Fi. Zagotovite, da je pametna otroška varuška Philips Avent postavljena v dosegu usmerjevalnika Wi-Fi, ali pa signal Wi-Fi blizu otroške varuške okrepite s ponavljalnikom Wi-Fi/vmesnikom Powerline. S pametno napravo lahko vzpostavite internetno povezavo 3G, 4G ali Wi-Fi in malčka zanesljivo spremljate, kjerkoli ste.

Prilagodite nastavitve in spremljajte, kot želite
Vse nastavitve in obvestila za pametno otroško varuško in aplikacijo lahko popolnoma prilagodite, da izberete in sprejemate točno želeno frekvenco in vrsto podatkov. Funkcije naprave lahko tudi nastavite, kakor in kadar želite. Nastavite lahko na primer barvo nočne lučke ali določeno uspavanko.

Kakovost slike do 720p HD podnevi in ponočiOtroka vidite in slišite podnevi in ponoči. Kamera podnevi in ponoči zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka in slike do 720p HD ter dnevni in nočni vid. Podnevi snema barvno sliko, ponoči pa v infrardeči črno-beli barvi.

Način v ozadju z manjšo porabo energije
Aplikacijo lahko uporabljate v aktivnem načinu z ospredju ali načinu v ozadju, ko telefon ali tablični računalnik uporabljate v druge namene. Aplikacija v načinu z ozadju porabi manj energije in vas obvesti, ko otrok začne jokati. Zato veste, kdaj otrok začne jokati, tudi če aktivno uporabljate drugo aplikacijo.

Izbira uspavank za miren in zadovoljen spanec
Otroka nežno uspavajte z eno od 10 pomirjujočih uspavank. Uspavanke predvajajte neposredno prek kamere v otroški sobi ali pa oddaljeno z aplikacijo. Nastavite lahko tudi časovnik in izberete, katere skladbe naj se predvajajo v določenem trenutku.

Večbarvna nočna lučka mirno uspava otroka
Z večbarvno nočno lučko ustvarite nežno in pomirjujoče vzdušje, ki otroka ponese v spanec. Nočno lučko vklapljajte neposredno prek kamere v otroški sobi ali pa oddaljeno z aplikacijo. Izberete lahko barvo svetlobe in nastavite čas, kdaj se začne predvajati.

Pomirjujoča funkcija TalkBack
Otroka lahko z aplikacijo od koderkoli pomirite s svojim glasom.

Spremljanje in beleženje vlažnosti in temperature v sobi
Pametna otroška varuška Philips Avent ima vgrajen senzor za spremljanje in beleženje vlažnosti, temperature in zvoka v otroški sobi. Mejne vrednosti zanje lahko prilagajate ter tako ustvarjate in vzdržujete najboljše in najbolj zdravo spalno okolje. To je samo eden od načinov, kako pametna otroška varuška Philips Avent nudi več podatkov za boljši nadzor nad zdravim razvojem otroka.

Snapshot za snemanje otrokovih posebnih trenutkov
Ne zamudite nobenega trenutka, tudi ko malček spi. Z možnostjo Snapshot posnemite vse posebne trenutke.

S kodo QR enostavno nastavite in prenesite aplikacijo
Nastavitev pametne otroške varuške Philips Avent je neverjetno enostavna. Prenesite aplikacijo in z njeno kodo QR povežite kamero v lokalno omrežje WiFi. Aplikacija vključuje uporabniški priročnik za prvo uporabo, v katerem so pojasnjeni gumbi in funkcije aplikacije.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.