Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Elektronska varuška DECT – SCD570/00

Redna cena
139,99
Vrednost s popustom
125,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • LED lučke, ki kažejo povezljivost in dosegljivost,
  • opozarja na malčkovo oglašanje,
  • polnilna enota zdrži do 18 ur,
  • funkcija za učinkovitejšo porabo Smart Eco,
  • temperaturni senzor,
  • tolažilna nočna lučka in uspavanke,
  • dvosmerna komunikacija,
  • možnost vibracij ob joku otroka.
Otroška varuška DECT SCD570/00 zagotavlja napreden nadzor. Z najzanesljivejšo povezavo s kristalno čistim zvokom, senzorjem temperature, pomirjujočo nočno lučko in uspavanko bo odličen pripomoček za vsakega starša in otroka.

Samodejni energijsko varčni način Smart ECO
Edinstveni način Smart ECO samodejno zmanjša oddajno moč in podaljša čas delovanja baterije. Bližje ste otroku, manj energije je potrebne za popolno povezavo (ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Indikatorji nivoja glasnosti vas opozorijo, ko se otrok oglasi
Indikatorji se vklopijo in vas tako obvestijo o stopnji zvoka v dojenčkovi sobi. Tudi če je zvok starševske enote izklopljen.

Vedno veste, ko je otroška varuška v dosegu in povezana
Starševska enota vas opozori, če je otroška varuška izven dosega ali če je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da ste vedno povezani z dojenčkom.

Nadzorujte temperaturo v otroški sobi
Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vam omogoča, da spremljate temperaturo v otroški sobi. Dojenček ne more nadzorovati svoje telesne temperature tako dobro kot vi, zato ga že najmanjša temperaturna sprememba lahko vznemiri. Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vas bo s pomočjo digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma opozoril na vsako spremembo temperature v otroški sobi.

Doseg do 330 metrov*
Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*. Doseg na prostem do 330 metrov*.

Pomirjujoča nočna lučka in uspavanke pomirijo malčka
Nemirnega dojenčka najlažje pomirite z nežno uspavanko ter toplo in pomirjujočo nočno lučko. Iz vsakega prostora v hiši lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in vklopite nočno lučko, da bo dojenček lažje zaspal. (Vklop na daljavo ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Ostanite povezani in se oglasite
Včasih dojenček potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z dojenčkom iz vsakega prostora v vašem domu.

Tehnologija DECT zagotavlja 100 % zasebnost in delovanje brez motenj
Tehnologija DECT zagotavlja povezavo brez motenj zaradi drugih naprav, kot so druge elektronske varuške, brezžični ali mobilni telefoni. Zaščita podatkov omogoča varno in zasebno povezavo, kar pomeni, da samo vi lahko slišite svojega otroka.

Tehnologija DECT za popolnoma jasen zvok
Popolnoma jasno boste slišali že najmanjše hihitanje, mrmranje ali kolcanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) omogoča visokokakovosten in kristalno čist prenos zvoka, zato dojenčka vedno slišite.

Priključna postaja za polnjenje starševske enote
Priključna postaja omogoča priročno polnjenje starševske enote.

Do 18 ur zanesljivega delovanja
Majhna akumulatorska starševska enota omogoča svobodo brezžičnega nadzorovanja do 18 ur, preden jo morate ponovno napolniti.

Opozarjanje z vibriranjem
Prilagodite nastavitve opozorila, da vas starševska enota opozarja s tihim in nežnim vibriranjem.

Način takojšnje zatemnitve za mirno noč
Pritisnite gumb za nočni način, da takoj vklopite mirni nočni način. V tem načinu je intenzivnost svetlobe, prikaza in tudi glasnosti nižja. Če želite preklopiti nazaj na normalno delovanje, ponovno pritisnite gumb za nočni način.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.