Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Električna prsna črpalka SCD223/20 + darilo

 • Električna prsna črpalka + darilo steklenička inVIA posodice,
 • edinstvena zasnova za udoben položaj pri dojenju,
 • mehka masažna blazinica nežno spodbuja pretok mleka,
 • blazinica za dodatno moč črpanja,
 • izberite najučinkovitejšo in najudobnejšo namestitev zase za tiho črpanje,
 • malo sestavnih delov in intuitivna zasnova,
 • vključuje stekleničko in cucelj Natural za naravni oprijem otroka,
 • črpajte v posodico za shranjevanje,
 • varno shranjevanje in prenašanje,
 • svilnato mehek material, ki diha,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2. leti.
  Sproščujoč položaj za črpanje
  Prsna črpalka ima edinstveno zasnovo, ki omogoča pretok mleka neposredno iz vaših prsi v stekleničko ali posodo, tudi kadar sedite vzravnano. Tako lahko med črpanjem udobno sedite, saj se vam ni treba sklanjati naprej, da bi vaše mleko steklo v stekleničko. Če udobno sedite in ste sproščeni, bo mleko med črpanjem lažje teklo.

  Mehka masažna blazinica
  Naša masažna blazinica ima mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Ikonična blazinica v obliki cvetnih listov posnema dojenčkovo sesanje za nežno spodbujanje sproščanja mleka.

  Blazinica za zmogljivejše črpanje
  Ko potrebujete dodatno moč črpanja, izberite blazinico za zmogljivejše črpanje. Izbirate lahko med preprostimi nastavitvami. Črpalka ob vklopu samodejno začne delovati v načinu nežnega spodbujanja za začetek pretoka mleka. Sami pa lahko izberete eno izmed treh nastavitev črpanja mleka, ki bo za vas najudobnejša.

  Tiha črpalka
  Zasnovana za diskretno črpanje mleka. Preprosta nastavitev, črpanje in čiščenje Malo sestavnih delov in intuitivna zasnova. Omogoča enostavno črpanje mleka za vašega malčka v vsakem trenutku.

  Vključuje stekleničko
  Natural Široki cucelj v obliki dojke spodbuja naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, in omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja s stekleničko.

  Črpajte v posodico za shranjevanje
  Z nastavkom za posodico za shranjevanje mleka lahko mleko enostavno črpate v posodico za shranjevanje mleka. Brez puščanja ali polivanja dragocenega materinega mleka.

  AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.