Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Digitalni termometer za sobo / kad – SCH550/20

Redna cena
18,90
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Nadzor temperature v kadi in sobi,
  • idealen za dojenčke,
  • testiran kot varna igrača,
  • plava na vodi,
  • garancija 1 leto.
Digitalni kopalniški in sobni termometer Phlips Avent omogoča priročno spremljanje temperature v otroški sobi in kopalnici. Dokazano je uporaben tudi kot varna in zabavna kopalniška igrača.

Skladno s standardi za igrače/varnost
Izdelki, ki so v skladu s standardi za igrače, so preizkušeni zaradi zagotovitve skladnosti z normativi. So popolnoma varni.

Varno in zabavno
Zasnovan je kot varna in zabavna igrača, s katero se med kopanjem lahko zabavajo otroci vseh starosti.

Natančno merjenje v kopalnici/spalnici
Z digitalnim kopalnim in sobnim termometrom lahko enostavno določite idealno temperaturo otrokove kopeli ali sobe. Otrok se v kadi najbolje počuti pri temperaturi vode med 36,5 °C in 38 °C. Temperatura 39 °C ali več je previsoka in otrok se lahko opeče. Otroci se med spanjem najbolje počutijo, če je temperatura v prostoru okoli 18 °C. Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.