Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Digitalna video varuška – SCD630/52

Redna cena
219,99
Vrednost s popustom
153,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
 • Zasebna in varna povezava s tehnologijo A-FHS,
 • energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave,
 • uspavanke (5x),
 • pomirjujoča nočna lučka,
 • odličen čas delovanja za nočno spremljanje,
 • funkcija TalkBack,
 • opozarjanje z vibriranjem starševske enote,
 • nadzor temperature v otroški sobi,
 • 8,9 cm zaslon visoke ločljivosti z 2-kratno digitalno povečavo in funkcijo obračanja,
 • doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*,
 • doseg na prostem do 300 metrov*,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Video varuška Avent SCD 630/52 vam omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 8,9 cm velikem LCD zaslonu z 2-kratno povečavo. Vsebuje funkcijo TalkBack, vibracijski način, uspavanke, nočno lučko in temperaturo.

Zasebna in varna povezava s prilagodljivo tehnologijo FHSS
Edinstveno združevanje slušalke za popolnoma zasebno in varno povezavo z otrokom. Nova prilagodljiva tehnologija FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) zagotavlja najnižjo stopnjo motenj.

8,9 cm zaslon visoke ločljivosti s kristalno jasno nočno sliko
Otroka podnevi in ponoči opazujte s kristalno jasno infrardečo nočno sliko, ki se v temi samodejno vklopi. Otroka med spanjem opazujte na zelo velikem 8,9 cm barvnem zaslonu visoke ločljivosti. Z 2-kratno digitalno povečavo in obračanjem vedno vidite, kaj otrok počne.

Energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave
Vklopite način ECO, da zmanjšate porabo energije, kadar je v otroški sobi vse mirno. Edinstveni indikator povezave hkrati označuje, da ste povezani z otrokom. V načinu ECO je prenos zvoka/slike izklopljen, enoti pa se povežeta samo, ko se otrok oglasi.

Nadzorujte temperaturo v otroški sobi
Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vam omogoča, da spremljate temperaturo v otroški sobi. Dojenček ne more nadzorovati svoje telesne temperature tako dobro kot vi, zato ga že najmanjša temperaturna sprememba lahko vznemiri. Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vas bo s pomočjo digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma opozoril na vsako spremembo temperature v otroški sobi.

Doseg do 300 metrov*
Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*, doseg na prostem do 300 metrov*.

Pomirjujoča nočna lučka in uspavanke pomirijo malčka
Nemirnega dojenčka ne pomiri nič bolj kot nežna uspavanka. Iz katerega koli prostora svojega doma lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in vklopite nočno lučko, da otroku pomagate, da bo brez truda in hitro zaspal.

Ostanite povezani in se oglasite
Včasih otrok potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z otrokom iz vsakega prostora v vašem domu.

Opozarjanje z vibriranjem
Prilagodite nastavitve opozorila, da vas starševska enota opozarja s tihim in nežnim vibriranjem.

Svojega otroka boste vedno slišali s kristalno čistim zvokom.
Popolnoma jasno boste slišali že najmanjše hihitanje, mrmranje ali kolcanje. Otroka vedno vidite in slišite z vrhunskim kristalno jasnim zvokom.

3 indikatorji glasnosti in indikator povezave
Trije indikatorji označujejo glasnost zvoka v otroški sobi, tudi če je zvok starševske enote izklopljen. Z indikatorjem povezave vedno veste, kdaj je otroška varuška v dosegu in povezana. Starševska enota vas opozori, če je otroška varuška izven dosega ali če je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da ste vedno povezani z otrokom.

Izberite najboljšo stopnjo zvoka za vašo okolico.
Omogoča vam nastavitev občutljivosti mikrofona otroške enote. Občutljivost mikrofona določa, kako glasen zvok zaznava otroška enota. Otroka boste na primer želeli slišati jokati, ne pa tudi kramljati.

Dolg čas delovanja za nočno spremljanje
Priročna akumulatorska starševska enota omogoča svobodo brezžičnega nadzorovanja do 10 ur, preden jo morate ponovno napolniti.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.