Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Digitalna video varuška – SCD620/52

Redna cena
179,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
161,99
Velja do odprodaje zalog
  • Zasebna in varna povezava s tehnologijo A-FHS,
  • energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave,
  • uspavanke (5x),
  • odličen čas delovanja za nočno spremljanje,
  • funkcija TalkBack,
  • 6,9 cm LCD zaslon z odlično jasnostjo slike in kristalno čistim zvokom,
  • doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*,
  • doseg na prostem do 300 metrov*,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Video varuška Avent SCD 620/52 vam omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 6,9 cm velikem LCD zaslonu. Vsebuje pomirjujoče uspavanke in TalkBack funkcijo.

Zasebna in varna povezava s prilagodljivo tehnologijo FHSS
Edinstveno združevanje slušalke za popolnoma zasebno in varno povezavo z otrokom. Nova prilagodljiva tehnologija FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) zagotavlja najnižjo stopnjo motenj.

6,9 cm zaslon visoke ločljivosti s kristalno jasno nočno sliko
Otroka podnevi in ponoči opazujte s kristalno jasno infrardečo nočno sliko, ki se v temi samodejno vklopi. Otroka med spanjem opazujte na zelo velikem 6,9 cm barvnem zaslonu visoke ločljivosti.

Energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave
Vklopite način ECO, da zmanjšate porabo energije, kadar je v otroški sobi vse mirno. Edinstveni indikator povezave hkrati označuje, da ste povezani z otrokom. V načinu ECO je prenos zvoka/slike izklopljen, enoti pa se povežeta samo, ko se otrok oglasi.

Doseg do 300 metrov*
Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*, doseg na prostem do 300 metrov*.

Dolg čas delovanja za nočno spremljanje
Priročna akumulatorska starševska enota omogoča svobodo brezžičnega nadzorovanja do 10 ur, preden jo morate ponovno napolniti.

Ostanite povezani in se oglasite
Včasih otrok potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z otrokom iz vsakega prostora v vašem domu.

Pomirjujoče uspavanke, ki pomirijo malčka
Nemirnega dojenčka ne pomiri nič bolj kot nežna uspavanka. Iz katerega koli prostora v hiši lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in tako dojenčku pomagate, da bo brez truda in hitro zaspal.

Svojega otroka boste vedno slišali s kristalno čistim zvokom.
Popolnoma jasno boste slišali že najmanjše hihitanje, mrmranje ali kolcanje. Otroka vedno vidite in slišite z vrhunskim kristalno jasnim zvokom.

LED-indikatorji označujejo, kdaj je enota povezana in v dosegu
Vedno veste, ko je otroška varuška v dosegu in povezana. Starševska enota vas opozori, če je otroška varuška izven dosega ali če je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da ste vedno povezani z otrokom.

Izberite najboljšo stopnjo zvoka za vašo okolico.
Omogoča vam nastavitev občutljivosti mikrofona otroške enote. Občutljivost mikrofona določa, kako glasen zvok zaznava otroška enota. Otroka boste na primer želeli slišati jokati, ne pa tudi kramljati.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.