Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

AVENGERS Figura FX 2.0 Stotnik Amerika z izstreljevalnikom

Redna cena
31,99
Artikla ni na zalogi
  • Marvelova figura Stotnik Amerika,
  • figura navdihnjena s filmom Maščevalci: Endgame,
  • z izstreljevalnikom,
  • možnost priključitve Titan Hero Power FX kompleta,
  • velikost figure: 30 cm,
  • za starost 4+ let.
Z Marvelovo figuro Stotnik Amerika si predstavljajte, kako se junak odet v barve ameriške zastave bori proti hudobnežem. Figura je navdihnjena s filmom Maščevalci: Endgame.

Figura ima priložen Titan Hero FX komplet. Priključite Titan Hero Power FX komplet na priključek na roki figure, da aktivirate figuro in fraze iz Marvelovih filmov!

Priložen komplet Titan Hero FX komplet priključite na druge kompatibilne figure serije Titan Hero, da aktivirate fraze, ki so značilne za posamezen lik in izstrelite puščice!

Vsebina: Figura, Titan Hero FX komplet, puščice in navodila
Velikost figure: 30 cm
Starost: 4+ let

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.