Artesavi pliš ropotulja 12cm zajček - Baby Center spletna trgovina
0
Spoštovani,

Pikapolonica in Baby Center sta sedaj postala ena velika družina.Več informacij

Dobrodošli v družini. Dobrodošli v Baby Centru.
Artesavi pliš ropotulja 12cm zajček
REDNA CENA 7,99 €
10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

7,19 €

Velja od 31.05.2023 do 31.05.2023

Spletna akcija

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 1002096

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • prijeten na dotik,
  • nežen do dojenčkove občutljive kože,
  • dimenzija: 12 cm,
  • na voljo v roza in modri barvi,
  • primerno za otroke 0+,
Pomirite dojenčka s prikupnim zajčkom.

Igrivi zajček je idealen spremljevalec novorojenčka. Je izjemno prijeten na dotik in nežen do dojenčkove občutljive kože.

Mehke igrače so v večini najbolj zaželjene pri majhnih otrocih in so namenjene predvsem crkljanju. Otroci ob stiskanju mehkih igrač občutijo udobje in srečo, poleg tega razvijajo senzorične sposobnosti ter s tem preko čutil zaznavajo predmete in samega sebe.

Kasneje lahko mehke igrače vključite v otrokovo igro pretvarjanja in s tem spodbujate njihov govorni in socialni razvoj.
  • Primerno za otroke 0+,
  • Dimenzija: 12 cm,
  • Na voljo v roza in modri barvi.
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.