Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

AquaScale Kad 3v1 (banjica, tehnica, termometer) - bela

Redna cena
79,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Rudnik
Ljubljana Šiška
Ljubljana BTC
Koper
  • Otroška banjica,
  • 3 v 1,
  • kad, tehtnica in termometer,
  • možnost tehtanja z in brez vode,
  • do 2. leta starosti,
  • LCD zaslon za prikaz temperature vode in teže.
Otroška banjica Aquascale - 3 izdelki v enem

Prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli. Zdravo pridobivanje telesne teže je ključnega pomena v prvih nekaj mesecih otrokovega življenja.
  • Kopalna kad, tehtnica in termometer (3v1),
  • do 2. leta starosti.
Digitalna tehnica: Dojenčka je mogoče tehtati v vodi ali brez nje. Natančno prikazuje težo dojenčka ne glede na premike vode. Tehnica omogoča tudi shranjevanje in odčitavanje teže dojenčka.

Termometer za vodo: Ves čas meri in na LCD ekranu prikazuje dejansko temperaturo vode.

Kopalna kad: Edinstvena oblika kadi in protizdrsna podloga poskrbita za varno uporabo za dojenčke do 2 let starosti. Banjica je dizajnirana na način, da je dovolj prostora okoli dojenčka, da ga lahko starši kopajo brez težav in ob tem ne skrbijo, da bi se dojenček potunkal.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.