Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aquabeads Začetni set

Redna cena
19,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Nama
Ljubljana BTC
Celje Citycenter
  • Začetni set,
  • več kot 650 kroglic v 16 različnih barvah,
  • vsebuje priročno posodico za hrambo kroglic po barvah, paleto z novim flip pladenjčkom,
  • v setu so tudi predloge, sprejček in svinčnik za kroglice,
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
Nov začetni set vsebuje več kot 650 kroglic v 16 različnih barvah - več kot dovolj za zabavno ustvarjanje mnogih motivov. Set vsebuje priročno posodico za hrambo kroglic po barvah, paleto z novim flip pladenjčkom, ki omogoča, da se nadaljuje z ustvarjanjem tudi ko pravkar narejeni model še ni posušen. V setu so tudi predloge, sprejček in svinčnik za kroglice.

Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.