Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aquabeads Škatla zabave - safari

Redna cena
29,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Nama
Ljubljana BTC
Maribor Mercator
Koper
Nova Gorica
  • Škatla zabave - safari,
  • vsebuje več kot 3000 kroglic v 24 barvah s katerim se lahko izdela več kot 30 motivov na temo safarija,
  • v škatli s pokrovom je paleta za shranjevanje kroglic, mizica za predloge z dvema FLIP pladnjema ter 10 podstavkov
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
Set vsebuje več kot 3000 kroglic v 24 barvah s katerim se lahko izdela več kot 30 motivov na temo safarija. V škatli s pokrovom je paleta za shranjevanje kroglic, mizica za predloge z dvema FLIP pladnjema ter 10 podstavkov za izdelane živalice, sprejček, 5 pol obojestranskih predlog ter ozadje na temo safarija, ki omogoča igro z izdelanimi živalicami. Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.