Aquabeads Kristalna kočija 3D - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Aquabeads Kristalna kočija 3D
24,99 €
REDNA CENA
24,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 876126

  • Kristalna kočija 3D,
  • set vključuje več kot 1700 barvnih kroglic, inovativni FLIP pladenjček, škatlica za hrambo kroglic, konja, kočijo, sprejček in predloge,
  • končani motiv posprejajte z vodo,
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
Z novimi 3D seti Aquabeads vstopajo v 3D dimenzijo. S kristalno kočijo bodo sanje malih princes postale resničnost. Barvne kroglice po navodilih postavite na inovativen FLIP pladenjček in končani motiv posprejajte z vodo. Ko se konča izdelava vseh delov kočije, se jih sestavi in poveže s priloženimi pripomočki. Prav tako konj kot kočija sta čudovito okrašena z barvnimi perlicami.

Ta set vključuje več kot 1700 barvnih kroglic, inovativni FLIP pladenjček, škatlica za hrambo kroglic, konja, kočijo, sprejček in predloge. Kot dodaten so priložene tudi dodatne predloge za še več ustvarjalne zabave. Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015