Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aquabeads Glamurozni ustvarjalni set

Redna cena
29,99
  • Glamurozni ustvarjalni set,
  • vsebuje 1 x Glamourous Jewels Designer Set, vsebuje več kot 1000 kroglic v 16 barvah, vključno z Jewel Beads, Solid Beads in novimi srebrnimi kroglicami,
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
Ta komplet vsebuje kose, ki ne samo izdelujejo ravne zasnove, temveč tudi verižico za ključe, 3D prstane in celo tiaro. Torbica ima lepo oblikovan pokrov, ki je videti kot glamurozna škatla za nakit. Ko se konča ustvarjanje s polaganjem kroglic, se samo poškropi z vodo, se ne potrebuje toplote. Primerno za vse otroke, stare od 4 let.

Škatla vsebuje 1 x Glamourous Jewels Designer Set, vsebuje več kot 1000 kroglic v 16 barvah, vključno z Jewel Beads, Solid Beads in novimi srebrnimi kroglicami. Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.