Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aquabeads Deluxe studio set

Redna cena
24,99
Artikla ni na zalogi
  • Deluxe studio set,
  • več kot 1300 gladkih in "jewel" kroglic v 24 barvah,
  • vsebuje tudi paleto in mizico za predloge ter 2 flip pladenjčka,
  • ustvarjaj živali, sladice, rože in ostale prikupne motive,
  • za otroke od 4.leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 leta.
V setu je več kot 1300 gladkih in "jewel" kroglic v 24 barvah. Set vsebuje tudi paleto in mizico za predloge ter 2 flip pladenjčka. Ne manjkajo niti svinčnik za kroglice, sprejček in 3 obojestranke predloge ter navodila. Ustvarijo se lahko živali, sladice, rože in ostali prikupni motivi.

Igrača je primerna za otroke od 4.leta starosti dalje.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki jih je mogoče zaužiti in / ali vdihniti, nevarnost zadušitve.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.