Aptamil 1+ Pronutra 600g - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Aptamil 1+ Pronutra 600g
12,49 €
REDNA CENA
12,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 658831

  • 600 g,
  • nadaljevalno mleko za dojenčke,
  • za dojenčke po 12. mesecu starosti,
  • dodani prebiotiki,
  • dodani nukleotidi,
  • ne vsebuje umetnih arom.

Nadaljevalno mleko za dojenčke, primerno za hranjenje in dohranjevanje po dopolnjenem 12.mesecu starosti. Zraven vseh osnovnih sestavin, ki jih vsebujejo vse mlečne formule so dodani še: prebiotični oligosaharidi (GOS/FOS), LCP (DHA, AA, EPA). Vsebuje škrob.

Vsaka mati želi zaščititi svojega dojenčka in mu dati najboljši začetek v življenje. Materino mleko vsebuje probiotike in prebiotične vlaknine (kot so GOS in FOS), ki vzpodbujajo zdravo prebavo in naravno pomagajo krepiti dojenčkov imunski sistem. V želji, da bi bila črevesna flora zalivančkov čim bolj podobna črevesni flori dojenih dojenčkov, to pomeni, da bi v črevesni flori prevladovala bifidobakterija, je nastal koncept dodati formuli prebiotične oligosaharide (fruktooligosaharidi- FOS in galaktooligosaharidi - GOS). FOS in GOS se v tankem črevesu ne razgradijo niti ne resorbirajo. V debelo črevo pridejo nespremenjeni in služijo kot hrana za razvoj črevesne bifidobakterije.

Prevladovanje bifidobakterije v črevesni flori ima številne koristne zdravilne učinke: Antibakterijski efekt z nižanjem pH v kolonu; nižji pH naj bi zniževal tudi aktivnost kancerogenih encimov v kolonu. Bifidobakterija izloča metabolite, ki delujejo inhibitorno na številne po Gramu pozitivne in po Gramu negativne patogene bakterije. Tvorba vitaminov, predvsem skupine B. Tvorba prebavnih encimov (kazein fosfataza in lizocim). Izboljša rezistenco na patogene bakterije z aktiviranjem imunskega sistema.

Nova receptura Aptamil Pronutra+, ki je nadomestil Aptamil GOS/FOS, zraven vseh osnovnih sestavin vsebuje:
  • patentirano mešanico probiotikov GOS/FOS, ki je podpora imunskemu sistemu dojenčka,
  • LCP oziroma ω 3 (DHA) in ω 6 (AA) nenasičene maščobne kisline, ki so potrebne za razvoj možganov, živčevja in očesne mrežnice,
  • nukleotide, semi esencialna hranila potrebna za močan imunski sistem.
Aptamil Pronutra+ pomeni 2x večjo vsebnost ω 3 nenasičenih maščobnih kislin (DHA), ter pri Aptamilu 3 in 4 še večjo koncentracijo železa in vitaminov A, D in C.

Sestavine: posneto mleko v prahu, sirotka v prahu (demineralizirana sirotka, koncentrat beljakovin sirotke), oligosaharidi (galaktooligosaharidi (iz mleka), fruktooligosaharidi), palmovo olje, laktoza, sončnično olje, repično olje, kalijev fosfat, kalcijev fosfat, ribje olje, magnezijev citrat, kalcijev karbonat, emulgator (sojin lecitin), vitamin C, železov sulfat, magnezijev fosfat, vitamin E, vitamin D, vitamin B12, pantotenska kislina, folna kislina, vitamin A, vitamin B2, biotin, niacin, vitamin B6, vitamin B1, kalijev jodid, vitamin K. Brez glutena.

Proizvajalec/Distributer: Nutricia Zaklady Produkcyjne Sp. Z.o.o. ul Marka z. Jemielnicy 1, 45-952 Opole, Poljska

Država porekla: Poljska
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015