Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Androni Zalivalka ribica

Redna cena
2,99
Vrednost s popustom
1,79
Velja 08.07.2020 - 16.08.2020
  • Zalivalka z motivom ribice,
  • prostornina 1,2 L.
Izdelano iz kvalitetne in vzdržljive plastike. Zalivalka z motivom ribice bo očarala vsakega otroka in mu nudila obilico zabave na plaži, vrtu ali v peskovniku. Androni Giocattoli že vrsto let nabira izkušnje pri izdelavi kakovostnih igrač iz plastičnih materialov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.