Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Izdelani so iz kvalitetne in vzdržljive plastike. Vedro bo vašemu otroku popestrilo poletno igranje na plaži, v peskovniku, na vrtu ter še marsikje.

Vašemu otroku bodo vzpodbudile domišljijo in kreativnost.Idealne za popolnoma varno skladanje in igranje, brez skrbi, da bi prišlo do poškodb. Androni Giocattoli že vrsto let nabira izkušnje pri izdelavi kakovostnih igrač iz plastičnih materialov.

Vedro Tucan je primerno za otroke, starejše od 12 mesecev. Set z vedrom vsebuje vedro premera 17 cm, sito, lopatko, grabljice, modelček za potičke in zalivalko. Primerno za otroke, starejše od 12 mesecev.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.