Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Albero mio Previjalna deska - Little bears 50x70 White/Grey/Mint

Redna cena
24,99
  • Mehka previjalna podlaga s trdo podlago,
  • dimenzija: 70x47,5cm (+/- 0,5cm).
Podlaga - previjalna deska, za previjanje je primerna za varno previjanje otroka na posteljici dimenzije 120x60cm, komodi, mizi... Mehka in udobna, s trdo podlago, ter na straneh povišana za večjo varnost vašega otroka, ko ga previjate.

Enostavna za vzdrževanje: čiščenje s toplo vodo in brisanje z mehko krpo.

Mere: 70 x 47,50 cm (+/-, 0,5cm)

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.