Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

4M Vremenska postaja

Redna cena
14,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Vremenska postaja,
  • mnogo funkcij,
  • primerno za starost: 8 let+.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Izdelaj napredno vremensko postajo z mnogimi funkcijami. Spremljaj vremenske pojave, spoznaj dejstva o vremenu in eksperimentiraj toplogredne pojave. Primerno za starost: od 8. do 14. leta.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.